Dobrodošli na straneh Psiholaba!

Psiholab se ukvarja s poučevanjem različnih psiholoških spretnosti, ki jih uporabljamo ob različnih priložnostih, naj bo to pri športu, v šoli ali službi.

Mentalni in psihološki trening je osrednja metoda Psiholab pristopa. Medtem ko nam klasična psihoterapija pomaga razreševati težave, da bi v vsakodnevnem življenju lahko lažje funkcionirali, je pristop Psiholab namenjen tistim, ki želijo s psihološkim treningom, z učenjem raznih mentalnih tehnik in s poglobljenim razgovorom izboljšati svoj nastop in izkoristiti vse svoje potenciale. To je lahko športni nastop, nastop pred publiko, izpit … Skratka ob priložnostih, ko naš uspeh ni odvisen samo od našega znanja ali fizične natreniranosti, ampak tudi od naše psihološke trdnosti (vsi smo se, na primer, ob kakšni pomembni priložnosti že srečali s tremo).

V Psiholabu se še posebej posvečamo športnikom in jim skozi psihološko svetovanje in psihološko pripravo pomagamo, da se z uporabo raznih mentalnih tehnik čimbolj približajo svojemu idealnemu nastopu na tekmovanju.