KDO SMO

TINA JEROMEN, univ. dipl. psihologinja

 

Psiholab vodi Tina Jeromen, univerzitetna diplomirana psihologinja, ki znanje športne psihologije bogati z večletnimi trenerskimi izkušnjami, ki so ključne za razumevanje športnika in uspešnejšo psihološko pripravo.


Izobraževanja: vedenjsko-kognitivna terapija, hipnoterapija pri Društvu za medicinsko hipnozo, socialno-pedagoška dokvalifikacija in pedagoško-andragoška dokvalifikacija.

Zakaj laboratorij?

“Ker verjamem, da potrebujemo jasne in natančne informacije o sebi in svojih odzivih. Psihologija mi pomeni preučevanje človeškega uma in duševnosti ter vedenja, kot pokazatelja, kaj se dogaja v našem umu. Sprašujemo se, kako to vpliva na nas in kako zaznavamo svet okoli sebe. Človek je laboratorij, ki ves čas izvaja neke poskuse, sam s seboj in z drugimi. To počnemo nezavedno, avtomatsko. Ko pa pridemo na posvet k psihologu, te procese ozavestimo, opazujemo in proučujemo – kot v laboratoriju.
Pristop PSIHOLAB je nastajal postopoma, na podlagi študija, izkušenj, raziskovanja in udeleževanja različnih delavnic, seminarjev in izobraževanj, v pogovorih s psihologi in strokovnjaki z različnih sorodnih področij – komunikacije, pedagogike in medicine.”

KJE SE NAHAJAJO NAŠI PROSTORI?