STORITVE

IZBOLJŠANJE NASTOPA

Kadar govorimo o izboljšanju nastopa (v športu, v šoli), nastopni strategiji, se ukvarjamo z vprašanjem, kako pomagati osebi, da bo izboljšala svoje rezultate, način nastopa, učenja…

COACHING-OSEBNO SVETOVANJE

Pri osebnem svetovanju oz. coachingu ne gre za terapijo. Pogosto se zanj odločijo posamezniki, ki potrebujejo povratno informacijo ali pogovor z neobremenjenim in strokovnim zunanjim opazovalcem.

TRENING MENTALNIH SPRETNOSTI

Mentalne spretnosti vsak od nas že ima razvite. Z različnimi vajami pa se nanje osredotočimo in tako izboljšamo naše delovanje na želenih področjih.

PSIHOLOŠKO SVETOVANJE

Psihološko svetovanje je namenjeno izboljšanju športnikove psihološke priprave na tekmovanje – k izboljševanju športnikovega nastopa, čim boljšemu nastopnemu stanju in tako k boljšim športnim rezultatom.

NAUČIMO SE UČITI

Program je namenjen študentom, ki bi radi svoj čas bolje izkoristili in postali učinkovitejši, takim, ki bi radi izboljšali ocene in tistim, ki imajo težave pri učenju in želijo obvladati nove in učinkovitejše tehnike pomnjenja in koncetracije.

TRENING SPROŠČANJA

Z vajami za sproščanje se naučimo umiriti telo in um. Kadar smo sproščeni delujemo pozitivno, se hitreje in bolj učinkovito odzivamo na stres in težave.

BIOFEEDBACK

Pri našem delu pogosto merimo stopnjo aktivacije. Da smo bolj natančni in da oseba vidi, kako se aktivacija spreminja za uporabo določenih tehnik uporabljamo napravo, ki se imenuje biofeedback.